Home

Gratiskonsert bragernes kirke 2022

Gratiskonsert. Public · Hosted by Kirkens Bymisjon Drammen og Kongsberg and 2 others. clock. Tuesday, November 14, 2017 at 7:00 PM - 9:00 PM UTC+01. More than a year ago. pin. Bragernes kirke. Cappelens gate 9, 3016 Drammen, Norway. Show Map Bragernes kirke ligger i Cappelens gate 9 3016 Drammen rett over Bragernes torg. Kontoradresse: Kirkegt. 7 3016 Drammen . post.drammen@kirken.no Telefon: 32 98 91 80 Telefon- og besøkstid: man-tor kl. 10.00-13.00. Felleskontor for Den norske kirke i Drammen: Albums gate 8 3016 Dramme Gratiskonsert, Norge, tysdag, 14. november 2017 I anledning Kirkens Bymisjon Drammen sitt 20-års jubileum i byen ønsker vi å gi en gave til alle i Drammen. Vi ønsker velkommen til konsert i Bragernes kirke Johan Halvorsen Musikkfest 2017. Formiddagstoner i Bragernes kirke Fredag 17. mars kl.11:00. Opplev talenter fra Drammen Kulturskole, vinner av NM i.. Kirkens Bymisjon i Drammen inviterer alle byens innbyggere til en stemningsfylt gratiskonsert i Bragernes kirke. Vi ønsker velkommen til en konsert med både kjente artister og det lokale musikklivet. Det er ikke mulig å reservere billetter på forhånd, man møter opp i døren. Det lønner seg å være ute i god tid. Velkommen! Program: Marthe [

Bragernes Kirke; Billetter til Bragernes Kirke . Cappelens gate 9, 3016 DRAMMEN, Norge. Få veibeskrivelse (Opens in new tab) Arrangementer Informasjon om spillestedet. 6 Kommende arrangementer. Nov 30. Nov. 30. Man 18:00. Blåtoner-Julekonsert med Ole Børud, Maria Solheim & Lewi Bergrud Bragernes kirke er en langkirke fra 1871 i Drammen kommune, Viken fylke.Den er en del av Den norske kirke og er prostikirke i Drammen prosti i Tunsberg bispedømme.. Kirken ble innviet i 1871 og er tegnet av Ernst Norgrenn i nygotisk stil.. Altertavlen «Oppstandelsen» er malt av Adolph Tidemand.Den er kopiert i mange andre norske kirker I Drammen er det mange julekonserter som skaper forventning og setter stemningen til den store høytiden. Både i Drammens Teater, på Union Scene og ikke minst under Adventsfestivalen i Bragernes Kirke finner du et rikholdig program for julen. Også mange av de andre kirkene byr på konserter i adventstid og jul. Program og billettbestilling finner du [

Klassisk jul i Bragernes kirke i Drammen, Bragernes kirke, fredag, 15. desember 2017 - Det knitrer i peisen og kuldegradene er på god vei - og det som er blitt en av årets fineste tradisjoner: Klas.. Johan Halvorsen Musikkfest 2017 avsluttes i Bragernes kirke. Velkommen til en spennende og variert Festival-finale lørdag 18. mars kl 13:00! Opplev Helge.. Gratiskonsert i Bragernes kirke. Public · Hosted by Maia Helene Aaby Tømmeraas. clock. Monday, December 1, 2014 at 7:00 PM UTC+01. More than a year ago. pin. Bragernes kirke. Cappelens gate 9, 3016 Drammen, Norway. Show Map. Hide Map. Religious Center +47 32 98 91 00. post.drammen@kirken.no

Korkonsert i Bragernes kirke 23. april 2017 Med sangere fra: Bøgens Kammerkor i Larvik, Moss Frimurer Sangforening, Frimurernes Sangforening Tønsberg og Ringerike Frimurerkor Frimurernes. Bragernes kirke er soknekirke for Bragernes menighet og hovedkirke i Drammen by og Drammen prosti Bragernes kirke, Drammen, Norway. 2,417 likes · 296 talking about this · 6,274 were here. Høymesse Bragernes kirke Bragernes kirke Dag i kirkeåret: Mikkelsmesse Liturg: Silje Bakken Organist: gruppe fra Bragernes kantori, B. S. Fevang, J. Fevang Prekentekst: Joh 11,17-29 Offerformål: Veien Ut. Julekonsert med Helene Bøksle, Bragernes kirke i Drammen, Bragernes kirke, torsdag, 21. desember 2017 - Helene Bøksles julekonsert - Det hev ei rose sprunge 2017. Den 19. desember klokka 1900 gjentar vi suksessen fra de siste to årene med en konsert med Drammen Soul Children, Drammen Soul Teens og Mamas Garden Finn og kjøp Julekonsert billetter på ticketmaster.no. Finn billetter Bragernes Kirke - DRAMMENBlåtoner-Julekonsert med Ole Børud, Maria Solheim & Lewi BergrudNov 30 18:0 Bragernes Kirke: Konsert - Se 39 reiseanmeldelser, 31 objektive bilder og gode tilbud på Drammen, Norge på Tripadvisor

Gratiskonsert - facebook

2017 er et jubileumsår for Drammen fotoklubb; hele 80 år! Utstillingen er nå på plass i Bragernes kirke, og kan betraktes i kirkens åpningstid under hele festivalperioden. Bildene er alle tatt av Åse Marie Dahle, og viser klubbmedlemmer i arbeid under monteringen 17. 1958 (Ark. Langlets forslag til ny kirke på Bragernes og en kommentar i dagspressen fra 1869). Ragna Stang, De store billedhuggere og borgerepublikken, Firenze, Oslo 1959. Henning Alsvik, «Døpefonten fra Bragernes kirke», Drammens Tidende 20.2.1960. Ingebrigt Dahle, Bragernes kirke 1871 — 1971, utg. av Bragernes menighetsråd 1971 Bragernes kirke . Her er noen glimt fra forestillingen JULEORATORIET FOR BARN som fremføres i Bragernes kirke søndag 27. november kl. 16.30. Forestillingen varer ca 30 minutter og egner seg godt for barn fra 4-12 år. Det er med skuespiller, orkester, solister og kor. Dette blir både spennende, moro og fint! Barn under 12 år kommer gratis inn Bragernes Kirke, Drammen: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Bragernes Kirke i Drammen, Norge på Tripadvisor 300 utøvere fremførerHANDEL: MESSIAS 2019med Mozarts reorkestreringSØLVGUTTENEOSLO ORATORIEKORDRAMMEN SYMFONIORKESTERDirigent: Erik AldnerSolisterSusanne Hvinden Hals, sopranAmelie Aldner, altNils Georg Nilsen, tenorTrond Gudevold, bass5. april kl. 19.30 - Bragernes kirke, Drammen6. april kl. 16.00 - Trefoldighetskirken, Oslo6. april kl. 19.00 - Trefoldighetskirken, Oslo7. april kl. 16.00.

Hva skjer? - Bragernes menighe

Julekonsert i Bragernes kirke Konserten involverer 120 elever fra musikk-, dans- og dramalinjene. Elevene har jobbet frem mot denne konserten både i kor, mindre ensembler og band I Bragernes Kirke feires den som et uttrykk for Tunsberg Bispedømmes vennskap og fellesskap med kirken i Egypt, spesielt Naqada & Qus bispedømme. Nattverd, røkelse, lys og ikoner. Velkommen til ørkenmesser i Bragernes kirke våren 2017

Kino med kirka! Alle 10-åringer som er medlemmer i Skien kirke! Se her! Les mer . Opera i Telemark -Vangen Opera studios. Skien kirke, mandag 2.november kl. 19 Les mer . Diakonikonferansen Plaster på såret Diakonikonferansen 2020 blir i forkortet utgave. Finn informasjon her! Les mer Kortur med konserter i Barcelona og Montserrat i 2017

Gratiskonsert Fievent

Jubileumsgudstjeneste i Bragernes Kirke 5.april klokken 1800. I 2017 er det 20 år siden stiftelsen Kirkens Bymisjon Drammen ble dannet. Møtestedet var det første arbeidet, et sted som fortsatt er i daglig drift. Møtestedet er et lavterskeltilbud for rusavhengige mennesker og andre marginaliserte grupper i samfunnet 23. august 2017 - Hans Inge Hagen Bragernes kirke ligger i Bragernes sokn i Drammen prosti. Den er bygget i mur og ble oppført i 1871. Kirken har langpla Drammen, Norway: Stille Natt Hellige Natt 2017 in Drammen, Bragernes kirke, Sunday, 17. December 2017 - STILLE NATT HELLIGE NATT. NOV.25TH - DEC. 22ND 2017. The traditional Christmas-Concert Tou..

Bragernes Church (Bragernes Kirke) is a parish church at Drammen in Viken county, Norway.. It was designed by Ernst Norgrenn (1839-1880) in Neo Gothic style and built of brick. It was consecrated in 1871. The old Bragernes church (Gamle Bragernes kirke) was west of Bragernes square.Built in 1708, it burned down in 1866. Bragernes church is located at the end of Church Street north of Bragernes. Holdt gratiskonsert i kirka 24. juli 2020 • Kommentarer er skrudd av for Holdt gratiskonsert i kirka Da Éva Megyesi skulle ta den lange kjøreturen nordover fra sitt hjemsted i Odda for å besøke sin gode venninne Melinda Fodor i Berlevåg og fikk høre at det samtidig var festival her, måtte det bare bli en kirkekonsert samtidig Liste over kirker i Viken lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Viken.Tidligere Akershus og Østfold fylke utgjør Borg bispedømme, mens kirkene i tidligere Buskerud fylke sogner til Tunsberg bispedømme. Lunner og Jevnaker kommuner i tidligere Oppland fylke sogner til Hamar bispedømme Bragernes. Bragernes og Strømsø ble skilt ut fra Lier prestegjeld ved kgl. åpent brev 1723. Fem gårder under Jarlsberg Verk, Bragernes, ble overført til Sande ved reskr. 26.04.1754, jfr. kontrakt 1737. Åssida i Lier ble i 1774 lagt til Bragernes i geistlig henseende

Bragernes kirke - Johan Halvorsen Musikkfest 2017

Gratiskonsert - Drammen

Drammen kirkeforum, Bragernes torg 6, 3017 Drammen. Konto: 2220.10.49761 Merk innbetalingen tydelig med navn - og «Kontingent 2017» Drammen kirkeforum er medlem av Norske Kirkeakademier og har som formål å sette på dagsorden aktuelle saker som ligger i skjæringsfeltet mellom kirke og samfunn. Menigheter og enkeltpersoner kan være medle Denne starter på Bragernes Torg kl. 12 og det er nestleder/påtroppende leder i LO, Hans Christian Gabrielsen som er årets taler. Ut over dette er det frokost på Folkets Hus fra kl. 08, toget starter kl. 09.30, deretter blir det kransenedleggelser, det blir gratiskonsert med Jonas Fjeld, heter det i en melding fra Dag Ebbestad i Drammen AP Julekonsert i Bragernes kirke Her er link til Fb arrangementet (Krever innlogging) Mandag 9. desember gir elever fra St. Hallvards musikk-, dans- og dramalinje førjulstoner og julestemning Bragernes Kirke: Beautiful church. - See 39 traveler reviews, 31 candid photos, and great deals for Drammen, Norway, at Tripadvisor Bragernes Kirke Bragernes Kirke Bragernes, Drammen. Bragernes Kirke er en langkirke fra 1871. Et majestetisk syn midt i Drammen by! Type: Attraksjoner Passer for: Voksen, Eldre, Barn, Ungdom. add_a_photo Legg til bildene dine. Registrer fullføring! (+25 poeng) Bilder.

Bragernes kirke By Rune 8. juni 2017 8. juni 2017 Mobilfoto Tagged Bragernes kirke , Byen vår Drammen , Drammen , Drammen by , I Drammen , iDrammen , Kirker i Drammen , Visit Dramme Kirkemusikkordningen har eksistert siden 2005. Formålet med ordningen er å utvikle kirken som konsert- og kunstarena og vitalisere og fornye profesjonelt musikkarbeid og konsertproduksjon i kirken. 14 av de 34 søknadene som kom inn til 3. behandlingsrunde på kirkemusikk 2017 var søknader om tilskudd for 2018 og 2019 Drammen er en kommune i Viken fylke. Det er en bykommune som ligger innerst i Drammensfjorden. Kommunen omfatter de sju nederste kilometerne av Drammenselva og en tilsvarende strekning av Drammensfjordens sørbredd utenfor elvemunningen. I tillegg omfatter kommunen skogstrekninger på både sør- og nordsiden av elva (Drammensmarka). Svelvik, Nedre Eiker og Drammen kommuner slo seg sammen til. Bragernes kirke i Drammen, via Frogner kirke i Lier og Røyken kirke til Vardåsen kirke i Asker. Her er litt historikk og lenker til steder på nettet som informerer om ruten og noen severdigheter underveis. Pilegrimsforeningen St. Hallvard av Huseby. Utgave april 2017 Joe & The Juice Bragernes Torg, Drammen er en restaurant beliggende i Drammen. Her kan du finne mer informasjon om Joe & The Juice Bragernes Torg, Drammen, som inkluderer åpningstider, type mat og mer

Bragernes menighet - Bragernes menighet - Den norske kirke

  1. BRAGERNES KIRKE «Bragernes kirke er en nygotisk langkirke i teglstein fra 1871, påbygget 1971. Kirken har et sidekapell, 3 gallerier og rundt 700 sitteplasser. Arkitekt: Ernst Robarth Dalin Norgrenn (1839-1880). Kirken er listeført hos Riksantikvaren
  2. DOMKIRKENS SOKN MesseMusikk i Fredrikstad domkirke Østfold 2016 50000 DOMKIRKENS SOKN MesseMusikk i Fredrikstad domkirke Østfold 2017 50000 BODØ KAMMERKOR Messe i en urolig tid Nordland 2016 30000 NIDAROSDOMENS GUTTEKOR Tilskudd Sør-Trøndelag 2017 450000 SALTSTRAUMEN MENIGHET Aejlies gaaltije, arktisk messe Nordland 2016 30000 STIFTELSEN KIRKENS BYMISJON I TRONDHEIM Be for mæ - Musikk.
  3. Bragernes kirke: Dahle Photography: Bruk av lokale/ fotografering til ønsket tema: Internasjonale Drammen: Interkultur: Samarbeid om kulturopplevelser i kompetanse utveksling, kurs, foredrag, praksis, møteplass: Hamborgstrøm HOD: Frelsesarmeen : Bidra til julegrytevakter: G60 Ungdomskulturhus: Landsforeningen mot fordøyelsesykdomme
  4. Bragernes Kirke: Nice Church - See 39 traveler reviews, 31 candid photos, and great deals for Drammen, Norway, at Tripadvisor
  5. Velkommen til Sankt Hallvards Ordenens Høytidsdag som feires i Bragernes Kirke med en økumenisk messe på den tyvende dagen av den femte måneden i Herrens år 2017 kl. 18.30. Når vi samles er dette for å for å oppta medlemmer i vår orden, samt utnevne til æresriddere Marilena Aker,.
  6. Drammen (hjelp · info) er en by og kommune i landskapet Buskerud i Viken fylke.Den ligger der Drammensvassdraget munner ut i Drammensfjorden.Kommunen grenser mot Lier i nordøst, Holmestrand i sør og Øvre Eiker i vest. Drammen ligger ca. 40 km sydvest for Oslo.Kommunen ble slått sammen med Nedre Eiker og Svelvik til nye Drammen kommune fra 1. januar 2020 og ble Norges 7. største kommune i.
  7. Søk i Bergens største kalender! I Bergen finner du alt fra små intime konserter i klubber til store utendørs konserter på Bergenhus festning

Tagged Bragernes kirke, Byen vår Drammen, Drammen, Drammen by, I Drammen, iDrammen, Kirker i Drammen, Visit Drammen Drammens teater By Rune 9. mai 2017 30. mai 2017 Mobilfot Bragernes Kirke, Drammen: See 39 reviews, articles, and 31 photos of Bragernes Kirke, ranked No.5 on Tripadvisor among 32 attractions in Drammen 08/02/2017. Å selge bolig kan være nervepirrende. Bragernes Church (Bragernes Kirke) is a parish church at Drammen in Buskerud County, Norway. It was designed by Ernst Norgrenn (1839-1880) in Neo Gothic style and built of brick. It was consecrated in 1871 Program 2017. premiere 12. mars i Drammens teater 13. mars i fjell kirke. 1 flygel, 2 virtuose pianister og 20 fingre. Velkommen til en spesiell konsert i Fjell kirke. Kristin Fyrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad, klaver. The road to americ Hvorvidt denne praksisen eventuelt bør endres blir en sak for bystyret i forbindelse med budsjettbehandlingen for 2017 til høsten. Kirken er en viktig kulturbærer og kulturaktør med mange aktiviteter som både er av religiøs og ikke-religiøs karakter i byens kirker. Bragernes kirke er i dag en av byens mest benyttede og best besøkte.

Bragernes Kirke, DRAMMEN arrangemente

Bragernes Kirke, Drammen: Se 39 anmeldelser, artikler og 31 billeder fra Bragernes Kirke, nr.5 på Tripadvisor af 32 seværdigheder i Drammen Tradisjonen tro fikk Bragernes kirke besøk av motorsykler fra Trio Motor og mange motorsyklister. Arrangementet startet i Hokksund hvor NMCU Buskerud hadde invitert til å kjøre kortesje mot Drammen. Cirka 200 sykler kjørte samlet fra Bragernes-tunnelen via Strømsø, over bybroa og inn foran kirken. Inne i kirken ble det holdt nattverd. Fra NMCU holdt Erik [ Den 13. juni inviterer vi til gratiskonsert i Paulus kirke fra 19:00. Temaet for konserter er aftensang, en type sanger vi har fremført de siste årene på dette tidspunktet av året. Ta med barna og hør typiske nattasanger vi kanskje ikke synger like ofte som før Skyhøye donasjoner til gratiskonsert - Folk ga på vei inn i kirka, og tømte lommene på vei ut. Arrangerer Movemberkonsert Gjerstad kirke fornyer seg i 2017 Pusser opp bårehuset. Adventskonsert fylte kirken. BILDESERIE. Bildeserie fra adventskonsert. Drammen, Bragernes kirke, Cappelens gate 9 Drammen, 3016 24. januar, 12:00 - 13:00 | Gjentakende Hendelse . An event every day that begins at 12:00, repeating until 16. januar 2020. One event on 17. januar 2020 at 12:00. One event on 18. januar 2020 at 12:00

Bragernes kirke - Wikipedi

  1. ar om kunst og teologi
  2. 2. pinsedag 2020: Bragernes torg med utsikt opp ot Bragernes kirke. 2. pinsedag 2020: Bragernes torg med juni 2017 — Pinsetur til Drammen. Gangbrua «Ypsilon» sett fra Bybrua i Drammen. Trykk på bildet for flere bilder på Google Foto. Var på dagstur.
  3. dreårig konge etter støtte av Skule jarl og bøndene rundt om på tingene, i 1223 endelig ble anerkjent som Norges rette konge
  4. Du finner 213 boliger til leie i Drammen på FINN Eiendom. Søk blant alle leieboliger i hele Norge
  5. utters gange. Bål. Grilling. Aktiviteter for barna. Oppmøte Drafnkollen P-plass. Kl. 12.30 - ca.15.30. SY DIN EGEN KAFFEPOSEVESKE! For mer.

Julekonserter i Drammen - Drammen

  1. Restaurants near Bragernes Kirke: (0.12 km) Singh Saab-The Authentic Indian Cusine (0.20 km) Anchas'bodega (0.13 km) Goggen Sportspub (0.20 km) Ask & Loke (0.14 km) Yo Thai; View all restaurants near Bragernes Kirke on Tripadvisor
  2. utters gange. Bål. Grilling. Aktiviteter for barna. Oppmøte Drafnkollen P-plass
  3. - Bragernes Kirke: Reiner Schaufler, 2015, Foto: Reiner Schaufler - Oslo Domkirke Lise Bjørne Linnert, Cruelity has a Human Heart, 2015, Foto: Harald Gunnar Paalgard. Åpingene er planlagt til begynnelsen av juni 2017 og skjer bla i samarbeid med kirkenes korgrupper. 6. juni i Domkirken i Oslo 8. juni i Bragernes Kirken i Dramme
  4. Jeg heter Trygve Skaug, og er artist, poet og låtskriver. Her finner du det du lurer på, forhåpentligvis
  5. 2.april Sjømannskirken , Bragernes kirke, Drammen kl 11.00 22.april. Vi forflytter oss til Seffle Jazzklubb, Sverige 8.juni Vi spiller på SpareBank1 's årlige båttur for fagbevegelsen ! 9.september Vi spiller på Bakkekroen, Lørdagsjazz - se Bakkekroens hjemmesider 23-24. sept
  6. Ghislain Gourvennec. Hjem. O

Klassisk jul i Bragernes kirke begivenhet Dramme

Pilegrimssenter Oslo er sentralt lokalisert i Oslo ved vakre St. Hanshaugen, 50 meter fra Gamle Aker kirke, Oslo's eldste bygning. For de aller fleste pilegrimer er senteret et naturlig sted å besøke for informasjon, råd, tips og veiledning, før de legger ut på sin vandring på Gudbrandsdalsleden Bragernes kirke / Bragernes church Langkirke i teglstein bygget i tidsrommet 1869-71. 850 sitte­ plasser og tre gallerier. Altertavlen, «Oppstandelsen», ble malt av Adolph Tidemand i 1871. Long nave church erected from 1869 to 1871. The church has 850 seats and three galleries. The altarpiece, The Ressurection was painted by Adolph. Program 2017. Kunstverk valgt ut til å se med egne øyne vil bli vist i 3 kirker og et galleri i Kiel i mars/april 2017. Fra juni til august vil utvalgte arbeider vises i 4 kirkeromm på Østlandet. Vi ønsker velkommen til åpning i 4 lokaliteter i Schleswig-Holstein. Vi ønsker velkommen til 4 utstillingsåpninger i Norge. 6 Vi startet med orgelhalvtimen våren 1999 etter at Bragernes kirke hadde innviet sitt nye orgel i 1998. Vi har to kjempefine orgler i Bragernes, og det er fint å la dem få litt «taletid»

Gratiskonsert i Bragernes kirke - facebook

Bragernes kirke. 3. desember - Bragernes kirkes jentekor, guttekor, ungdomskor og kantori med solister «Adventsfestivalens åpningskonsert» 5. desember - Megabandet «Julekonsert» 7. desember - Bragernes kirkes ungdomskor «Adventskonsert» 8. desember - Vidar Johnsen «Him te Jul Se reskript 29.05.1739: St. Laurenti Kirke i Tønsberg ble forent med Sem i Gyldenløves tid (1678-83), men senere slått sammen med Vor Frue eller Mariakirken i Tønsberg. Den ble nedlagt i 1810. Vallø Saltverks kirke opprettet i Slagen 1782. 22.07.1833: Fem gårder i Bytangen til Sem. Oversikt over kirkebøker: Sem kirkebøker. Staver 18. mars 2017 18. september 2019 Solveig Spilling Bakkevig Arrangement, Nyheter Velkommen til Salmens dag, 20. mai 2017! Årets arrangement foregår i Drammen, i Bragernes menighets kirke og menighetshus I dag var snuppen min og jeg på gratiskonsert på Bragernes Torg. Konseptet kalles «Vinterlyd» og er en del av en turne som stopper i Stavanger, Bergen, Trondheim, Hafjell, Oslo, og her i Drammen.Jentene var også med oss. Det var greit siden det ikke varte så lenge, og det var grei temperatur ute. V

Publisert 05.05.2017, kl. 08.45 Artikkelen er flere år gammel. Del. Del på Facebook Etter at Petter og Marte Sæthre Grahl ble erklært mann og kone i Bragernes kirke i Drammen i fjor,. 2017 utgavens motiv er hentet fra et av de mest kjente motiver fra Drammen. St. halvard fontenen med Tårnbygningene og Bragernes kirke i bakgrunn Fourth coin in a series of motives from Drammen. This year's design is taken from one of the most famous scenes from Drammen. St. Halvard fountain with tower buildings and Bragernes Church in backgroun Kurt Nilsen - julekonsert 2017 spiller . Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre! Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest

Frimurernes Sangforenings korsamling i Bragernes kirke

Publisert 11.04.2017, kl. 05.25 Oppdatert 11.04.2017, kl. 10.53 Artikkelen er flere år gammel. Del. Bragernes kirke i Drammen tar en menighet på 600, men bare en brøkdel vil komme denne. Prost Kjell Ivar Berger som har mange år bak seg på Hitra som prest skaper debatt i Drammen med den første homovielse i ærverdige Bragernes kirke. - Dere to og dager som dette melder at verden består, diagnosene har fått stryk og skammen har fått sin plass der den hører hjemme, i sin egen skammekrok, sa prost Berger under vielsen til de to mennene Venter på meny-elementer. Aktuelt. Englis Nr. 4 desember-februar 2013 - Den norske kirke i Dramme

Bragernes Kirke, Drammen Picture: Bragernes kirke. - Check out Tripadvisor members' 2,883 candid photos and videos Braseria Felix er en restaurant beliggende i Drammen. Her kan du finne mer informasjon om Braseria Felix, som inkluderer åpningstider, type mat og mer Severine Alette Selmer f. 19 Nov 1783 Bragernes, Buskerud, Norway d. Mai 1808 Bredtvedt Gård, Bredtvedt, Oslo, Norway: Slekten Selme Bragernes slukker flomlyset. Bragernes menighet markerer Earth Hour ved å slukke flombelysningen på Bragernes kirke. Kirken vil også være åpen denne timen på lørdag kveld, og det elekriske lyset vil selvfølgelig være slukket også inne i kirken. Alle er velkommen til å ta turen innom Bragernes Church (Bragernes Kirke) is a parish church at Drammen in Buskerud County, Norway. It was designed by Ernst Norgrenn (1839-1880) in Neo Gothic style and built of brick. It was consecrated in 1871

Prest bragernes kirke — bragernes kirke ligger i cappelens

Sankt Hallvards Orden holdt investiture i Bragernes kirke den tjuende dagen av den femte måneden i herrens år 2017. Det ble avholdt en økumenisk messe under ledelse av Ordenens biskoppelige visitator er Hans eksellense Mar Johannes Ephrem og Ordenens høyeste prelat, Per Erik Brodal Bragernes torg 0958 1018 1038 1058 1118 1138 1158 1218 1238 1258 1318 1338 1358 1418 1438 1453 1508 22 Andorsrud/Svingen - Bragernes 22 Andorsrud/Svingen - Bragernes Mandag - Fredag Gyldig fra 19. august 2019 Mandag - Fredag Gyldig fra 19. august 201

Julekonsert drammen 2017 - finn og kjøp billetter til

Norsk Landbruksmegling er en eiendomsmegler beliggende i Drammen. Her kan du finne mer informasjon om Norsk Landbruksmegling, som inkluderer åpningstider, adresse og mer Registrer deg i Den katolske kirke i Norge I Norge er medlemsregistrering av katolikker dessuten nødvendig for at Kirken skal motta offentlig tilskudd på linje med alle andre registrerte trossamfunn, og Kirken må innhente fullt 11-sifret fødselsnummer (fødselsdato + personnummer) for sine medlemmer https://www.nmk.info/blog/2019/11/julekonsert Nøtterøy Musikkorps inviterer til Julekonsert i Nøtterøy Kirke. Vi har med oss sangsolist Lars Hansen som vil bidra. Åssiden Kirke, sognekirke i bydelen Åssiden i Drammen. Menigheten holder gudstjeneste hver søndag og helligdag, og tilbyr fellesskap for folk i alle aldre. Åssiden menighet ligger ca 4 km nord for Drammen sentrum. Menigheten har ca 8000 medlemmer. Vi har en arbeids-kirke bygget i 1967 og en sentralkirkegård Palemsøndag kl. 17: Gudstjeneste. Tale v/ Kjell Arne Norum. Sang v/ Kaja Ølberg Skjærtorsdag kl. 17: Matfellesskap i Norkirken

Julekonsert billetter, konserter og turnédatoer

  1. Fra Bragernes kirke 22. april 2018. DIGC sammen med FAB3: Paal Flaata, Stephen Ackles, Vidar Busk med band i konserten In Memory Of Elvis Gospel. Foto: Anita Søderlind Andersen . Fra julekonserten i Åssiden kirke 2017. DIGC synger sammen med sin solist Henriette Rojahn. Foto: Mona Auke. Fra jubileumskonserten i Åssiden kirke, okt 2017
  2. Vi gir deg den beste oversikten over julekonserter i Oslo! Daglig oppdatert kalender med julemusikk av alle slag: Klassisk, jazz, kirkekonserter og mye mer
  3. Det skal bli lettere å reise med buss i Drammen. Antall avganger utvides med bortimot 50 prosent. For å få det til må Nedre Bragernes torg bygges om. De som vil ha den jobben, må gi anbud innen 12. juni. (www.vareveger.no) [04.05.2017 12:02
  4. Solin Frisør er en frisør beliggende i Drammen. Her kan du finne mer informasjon om Solin Frisør, som inkluderer åpningstider, adresse og mer
  5. Herøy menighet og frivilligsentralen inviterer til gratiskonsert i Herøy kirke lørdag 21. september kl. 18.00
  6. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Drammen Kirkeforum, 918512829. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer

Sandnes kirke er bygd i 1882 i nygotisk stil av murstein. Den er tegnet av arkitekt H. S. Eckhoff. Tårenet ble forhøyet i 1949 og noen år senere ble hoveddøra med innramming fornyet. Billedhugger Ståle Kyllingstad stod for utformingen. I 1962/63 ble kirken restaurert og da ble kirkeskipet og koret forlenget I dag er det søndag 22. september 2019 er det høsttakkefest i Bragernes kirke, dette er en kirkelig fest som har blitt feiret i Den norske kirke siden 1899. Den blir feiret en søndag eller en hverdag etter innhøstingen. I USA er høsttakkefesten en nasjonal festdag, bedre kjent som Thanksgiving

  • Widerøe innsjekk frist.
  • Wald zum ausmalen.
  • Bartolomeus.
  • Despacito norsk oversettelse.
  • Krokodille vekselvarme.
  • Georg friedrich prinz von preußen zwillinge taufe.
  • Vhs neuss stellenangebote.
  • Kreis ostholstein veterinäramt.
  • Leserinnlegg aftenposten junior.
  • Elg lydfil.
  • Gecko oberhausen silvester.
  • Metaspråklig bevissthet snl.
  • Klaro renseanlegg.
  • Storch bilder kostenlos.
  • Kjente barnesanger tekster.
  • Csgo stash desert eagle.
  • Hotel wittmann neumarkt.
  • Psykososial helse.
  • Hestebutikk kløfta.
  • Norges beste tatovør 2015.
  • Myopi kryssord.
  • Diy interiørtips.
  • Best free photo editor.
  • Arbeitssicherheit vortrag.
  • Viva wyndham maya bewertungen.
  • Blodtype b.
  • Unfall b212 heute.
  • Marshall london review.
  • Simmondsia.
  • Nutzrecht für treue im mittelalter.
  • Godset vestby.
  • Kjole bryllup høst.
  • Elearn ku.
  • Clipfish.
  • Aksial spondylartritt.
  • Størrelsesguide dress herre.
  • Biff med løk kinesisk.
  • Argumenterende tekst om lekser.
  • I5 8600k.
  • Schweppes pronunciation.
  • Csgo stash desert eagle.