Home

Vamp konsert haugesund

Vamp

I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets. Festiviteten er Haugesunds storstue og er blant annet Haugesund Teater sin hovedarena. Festiviteten åpnet for første gang dørene 7. februar 1986 Her finner du den mest komplette oversikt over hva som skjer i kulturbyen Haugesund, og regionen Haugalandet. NB! Dette er de planlagte arrangementene, men pga den pågående situasjonen med coronavirus kan arrangement bli avlyst, vi ber dere sjekke status med arrangør/ nettsiden til arrangementet for å finne ut om det er kansellert/utsatt Vamp besøker utvalgte kystperler med den elegante veteranbåten MS Granvin som scene. Publikum får en eventyrlig, sommerlig opplevelse og et gjenhør med Vamps kjente og kjære sanger. På kaien rigge

Hva er tanken bak å sette opp en konsert med Vamp i teateret? På hvilken måte er det teater?Og på hvilken måte passer Vamps tekster inn i dette universet?Det siste spørsmålet er det gjerne lett å selv forestille seg svaret på, men hva en kan forvente seg av denne forestillingen tror vi du ikke klarer å forestille deg - enda. Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett. Tenk deg 20 forestillinger i Festiviteten med Vamp på scenen i en gigantisk scenografi. Det blir realiteten våren 2021 Høvleriet • Smedasundet 66, 5528 Haugesund • Telefon: 913 74 740 • E-post: bjorn@nordvegen.n

Vamp i kapellet St Petri kirke lørdag 03 oktober. En helt spesiell konsert. Akustisk fra en scene som bygges midt i kirkerommet for å minske avstanden til publikum. Musikerne forholder seg til hverandre og rommet slik de gjorde da de lagde debutalbumet God morgen søster på feierbadet i Haugesund for snart 30 år siden Vamp in the chapel St Petri church, Saturday October 03th A very special concert Acoustic from a stage built in the middle of the church room to lessen the distance to the audience. The musicians relate to each other and the room as they did when they made their debut album ′′ Godmorning sister ′′ at the sweeperbadet in Haugesund almost 30 years ago

Våren 1992 fikk Jan Paulsen fra plateselskapet MajorStudio høre Vamp på en konsert i Haugesund, og det førte omgående til platekontrakt. «Godmorgen, søster» Det første albumet, «God morgen, søster», kom ut i februar 1993 og ganske snart ble Vamp etablert i norsk musikklivs øverste divisjon HAUGESUND: Vamp er så populær i hjembyen Haugesund at Festiviteten nylig har satt opp ekstrakonsert 6. desember. Den er i salg allerede, og konserthussjef Tom Erik Anfinsen regner med at billettene går ut. - Det er noe eget å sitte i byens fineste konsertsal og lytte til fin musikk Vamp er et norsk band fra Haugesund som ble startet i 1991.Bandet spiller folkemusikk kombinert med viser og rock.De har til nå gitt ut ni studioalbum, fått ti gullplater, tre platinaplater og to trippelplatina og fem Spellemannpriser.Blant annet ble de kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2006 etter suksessen med I full symfoni som er et livealbum fra konsertene med. - Men søndag når det er Vamp-konsert klokken 16, går det faktisk to båter tilbake til Haugesund som en kan nå etter konserten. Selv om jeg selvsagt foreslår overnatting med besøk på fyret, vandringer både i øst og vest, kikking på gatekunst og kanskje et godt måltid mat på et av Utsiras serveringssteder

Konsertene - Vamp

Vår Frelsers kirke fra 1901 er en monumental korskirke, oppført i mur med utvendig forblending av rød teglstein etter E. Hallelands tegninger, Kirken er gjennomført preget av nygotiske former, med brede, korte korsarmer og tårn over inngangspartiet Bilder fra NK Haugalands VAMP-prosjekt med konsert i Haugesund 15.11.2014. Dirigent Johnny Fosse VAMP. Haugesund, fre-lør: Vamp har kjørt to konserter denne uken i Festiviteten. Terningkast fem for onsdagens konsert i Haugesunds Avis. Fullt hus hele veien, og fredag og lørdag er Vamp på Garasjebryggeriet på Høvleriet. Vamp kommer til sine egne og har fortsatt høy popularitet i byen

Det er Sandefjord, Stavanger, utenom Haugesund, som vi alltid må ha med på turneene våre. Sitatet over er fra VAMP-sjef Øyvind Staveland og sier sitt om bandets forhold til Sandefjord. Og det er ikke rart, for på sett og vis startet VAMPS vanvittige suksess i Sandefjord, etter en konsert på utestedet Venue i 1993 Haugesund ble i liten grad påvirket av andre verdenskrig, kan vi lese. Tyskerne kikket innom, fikk med seg en Vamp-konsert, humret litt og reiste videre. Den typen humor er forfriskende. Haugesund påstår at de har en «flyplass». Jeg har vært der, på Vamp Lufthavn, og gjorde som tyskerne I kjelleren i et butikklokale midt i Haugesund sentrum øver Vamp inn de siste sangene til årets sommerturné. - Vi spiller såpass mange konserter og det er jo som en øving i seg selv Vamp besøker utvalgte kystperler med den elegante veteranbåten MS Granvin som scene. Skip To Main Content. VAMP på Vibrandsøy - AVLYST - Konsert in Haugesund, Haugesund - Template. Du er her: Produkter > VAMP på Vibrandsøy - AVLYST

VAMP - Byscenen Haugesund - Konsert in Haugesund

Omega invites you to a memorable concert with Vamp in Haugesund at the end of October! Although the band members of Vamp have come and gone throughout the years, the band has still kept its unique musical style and this is something the fans are grateful for VÅKEN DRØM - VAMP I TEATRET - Konsert in Haugesund, Haugesund - Template. Du er her: Produkter > VÅKEN DRØM - VAMP I TEATRET. VÅKEN DRØM - VAMP I TEATRET. Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, 5528, Haugesund. Tlf 52 74 45 45. Besøk nettside Vamp Konserten på Festiviteten i Haugesund. Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more

VAMP - Konsert in Haugesund, Haugesund - Haugesund

 1. Vamp fremfører sangen Liten fuggel hos Lindmo på NRK1 lørdag 20. oktober 2012
 2. Telefon: 52 80 95 00. post.haugesund@kirken.no. Kontonr.: 3330.20.30699. Org.nr: 876 993 42
 3. Oversikt over arrangemet og fullstendig program for Festiviteten finner du he
 4. Hjelp ved billettkjøp. Her er hele kjøpsprosessen. Ta gjerne kontakt med YesMan sin servicetelefon på 52 69 70 90 i telefonens åpningstid 08:00 - 15:00 alle dager hvis du trenger hjelp
 5. dre klubber og studentersamfunn, men etterhvert ble konsertsalene større og de endte bl.a opp i Full symfoni med Kringkastingsorkesteret i storstuer, idrettshaller og flere konserter i Oslo Spektrum.Nå gjør de det stikk.

Vamp konsert 17 i Haugesund, Høvleriet, fredag, 08. desember 2017 - HØSTEN 2017 Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som h.. This is a song made by the Norvegian band Vamp. its named Månemannen. Here are the lyrics: Den første morgentime er i rute for natten er blitt gråhåret og bl.. Ingen sommer uten at Vamp holder konsert i Amfiet på Søgne gamle prestegård. Og at Haugesundbandet er populært i Søgne, er vel et fullsatt Amfi det beste bevis for. - God kveld, og takk for at dere ville komme til Søgne gamle prestegård akkurat i kveld da vi var der, innledet Øyvind Staveland

(Stavanger Aftenblad): Konserten ble først utsatt på grunn av dårlig vær. Deretter kom Vamp på scenen en halvtime forsinket. Det ble likevel ingen lang konsert for de som hadde tatt turen til Lindesnes fyr denne regntunge søndagskvelden. Etter bare en halvtime på scenen måtte bandet fra Haugesund avbryte konserten Konserten ble først utsatt på grunn av dårlig vær. Deretter kom Vamp på scenen en halvtime forsinket. Det ble likevel ingen lang konsert for dem som hadde tatt turen til Lindesnes fyr denne regntunge søndagskvelden, skriver Stavanger Aftenblad.. Etter bare en halvtime på scenen måtte bandet fra Haugesund avbryte konserten Vamp (initiated in 1990) is a folk-rock band from Haugesund, Norway with founding members Øyvind Staveland, Calle Øyvind Apeland, Paul Hansen, Bjørn Berge, Odin Staveland and Tore Jamne.The band's musical profile is a mix of Norwegian traditional folk music combined with rock Etter bare en halvtime på scenen måtte bandet fra Haugesund avbryte konserten.. Vamp-grunnlegger Øyvind Staveland forteller at de vurderte værmeldingene jevnlig i timene før konserten, og fikk vite at det verste været mest sannsynlig kom til å holde seg lenger innlands utover kvelden og at det ikke skulle regne Vamp. Konsert med Bagwig på Klostergården | Frostaporten. SIBIIR // Sundrowned // Flytten - Konsert in Haugesund, Haugesund. De har gjort 174 konserter det siste året. Alt om musikk, film og serier | GAFFA.no. PLAY Fritidsklubb, Spannavn 135, Haugesund (2020

Vamp # Høvleriet - Konsert in Haugesund, Haugesund

Vamp. Mandskoret er klar til konsert. Programmet for konserten er På kryss og tvers | Munor. Ausekarane i Bakgården - Konsert in Haugesund, Haugesund. Konsert i Haugesund 2004 - Hanne Krogh. Konserter Haugesund 2016. Aadland, Furubotn og Molland - Konsert in Aksdal, Tysvær Vamp konsert 17, Haugesund, fredag, 08. desember 2017. HØSTEN 2017 Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige Vamp starter sin sommerturnè under Saudadagene 25. mai før det blir utekonsert på Utsira under Siradagane i pinsen. - Vi jobber en del med å legge konserter til natur- og kulturperler om sommeren, sier Øyvind Staveland og røper at både Moster Amfi og Baroniet i Rosendal står på spilleplanen. Men fr Vamp var imponert av publikum under en første av fire konserter i Haugesund onsdag. - Jeg synes folk var flotte, engasjerte og ikke minst at de tålte alle de nye sangene, sier Øyvind Staveland. Han slår også ihjel myten om at det er avslappende å bo hjemme når du har konsert i hjembyen. - For meg e Finn og kjøp billetter: konserter, sport, teater & show, familie og festivaler på ticketmaster.n

Friday, 08. December 2017, Haugesund, HØSTEN 2017 Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom. Vamp i teatret - du er velkommen inn I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers kr. 1820,-23. august kl. 19.00 Konsert, 3-retters middag i Havestuen (ca. 15 min. etter konserten) og overnatting på Gård & Fruehus Kjøp billett kr. 490 24. august kl. 18.00 Konsert Vamp, Valen og Stavangerkameratene til Sauda. Neste uke arrangeres Saudadagene. Vamp står på scenen på torsdag, fredag kommer Kristian Valen og Stavangerkameratene spiller på lørdag. 23. til 28. mai blir det også aktiviteter i sentrum gjennom dagene, og lørdag kommer syklistene som deltar på sykkelrittet Haugesund-Sauda i mål i sentrum

Vamp - Konsert in Haugesund, Haugesund - Haugesund

What's the idea behind setting up a concert with Vamp in the theater? In what way is it theater? And how do Vamps text fit into this universe? This is what you get on Wednesday, October 14., at the library :) @[109794902373547:274:Visit Haugesund] @[141685439194589:274:Haugesund Sentrum Vamp. Alt om musikk, film og serier | GAFFA.no. Sivvah Konserter. Konsert i Haugesund 2004 - Hanne Krogh. AURORA // Sup. iris - Scandic Maritim. Programmet for konserten er Stor suksess for Bach-konsert - Haugesund kirkelige fellesråd. relaterte temaer. Ica Rönninge. Vamp slipper sin nye låt, Hjerta mitt, digitalt 17. mai etter en idè fra bandets plateselskap. - Vi forstår jo at selskapet vil det, for det er jo en dose nasjonalromantikk i teksten, sier Øyvind Staveland. Inspirasjon til teksten fikk Staveland da Vamp fløy fra Nord-Norge til konsert under Tal Vidar Johnsen (født 24. november 1972 i Haugesund) er en norsk musiker.Han er mest kjent som vokalist og gitarist i den norske gruppen Vamp.. Allerede som 12-åring debuterte han på en større scene. Bandet han var med i på den tiden, Tropical Storm, varmet opp for Nazareth under en konsert i Haugesund. Som 13-åring opptrådte han som solist på NRK-programmet Halvsju

Vamp er et norsk band fra Haugesund som ble startet i 1991. Bandet spiller folkemusikk kombinert med viser og rock. De har til nå gitt ut ni studioalbum, fått ti gullplater, tre platinaplater og to trippelplatina og fem Spellemannpriser Vamp synger om filleonkelen til Øyvind. Som en forsmak på albumet som kommer i oktober, gir Vamp ut singelen «Onkel Holger». Den handler om filleonkelen til Øyvind Staveland som i ung alder dro til USA og Kanada. - Holger levde livet, var glad i damer og tok seg gjerne en fest, sier Staveland

Fargerik VAMP-konsert i Haugesund

Vamp -Utsolgt begge konserter- Festiviteten i Haugesund, FESTIVITETEN, torsdag, 07. desember 2017 - Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musik.. Den utsolgte konserten med Vamp i Sandnessjøen fredag, er avlyst, melder Kulturbadet onsdag. I 10-tida samme dag sa daglig leder Odd Arnold Skogsholm dette til Helgelands Blad: - Planen per nå er at det blir konsert, men vi gjør ei risikovurdering og vurderer situasjonen fortløpende Vamp booking Øyvind Staveland. 5501 Haugesund Postboks 73, 5501 Haugesund vamp@vamp.no; E-post : vamp@vamp.no: Regnskapstall. Utvidet firmainformasjon; Roller og eiere; Betalingsanmerkninger, pant og score; Bestill abonnement; Endre opplysninger; Send flyttemelding; Logg inn for. Søndag 11. mars er det klart for Vamp-konsert i Stormen konserthus. Dette melder arrangørene i en pressemelding onsdag kveld Odin Staveland er soloaktuell og forteller om veien fra benken i FK Haugesund via musikkmiljøet Bergen til fast medlem i farens band. Til toppen Tips oss. Send inn videotips. Ansvarlig redaktør: Sigvald Sveinbjørnsson Personvernpolicy / Informasjonskapsler Redaktørplakaten Vær varsom Adresse.

Video: Haugesundteate

Haugesundsgruppa inviterer dere til konsert med Vamp og mat på Lothes onsdag 06.12.17. Vamp og mat på Lothes. Enestående Familier Haugesund ønsker å inviterer dere til en fantastisk musikkopplevelse med Vamp i Festiviteten og god mat på Lothes (burger) i forkant onsdag 6. desember I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets. 8.des. 2017 HØSTEN 2017Vamp har lagt sommeren bak seg og gjør seg klar til å møte høsten og publikum innomhus. Årets høstturné vil by på massevis av sanger som publikum kjenner godt og -om det går som vi håper - vil publikum også bli presentert for nye sanger fra platen som kommer i oktober. I alt skal det spilles rundt 45 konserter i høst, fra slutten av oktober til midt i.

VAMP - på Byscenen Endelig er Vamp tilbake på Byscenen Haugesund! Lørdag 07. desember gjør Vamp det de kan aller best: gi hjemmepublikummet sin beste konsert på. VAMP KONSERT 30. OKTOBER I FLEKKEFJORD HOS PARAT HALVORSEN AS PARAT Halvorsen inviterer til eksklusiv konsert med VAMP i sin produksjonshall i Flekkefjord Den Her får du oversikt over alle konserter som finner sted i Stavangerregionen & Ryfylk Janove med band spiller i Haugesund på Maritim Hall 05.11.21 Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval»

Festiviteten Haugesund Konserthu

 1. ert band til PM5. Sivvah Konserter. Hanne Krogh:.
 2. Vamp skulle det likevel bli mye av også dette året, men nå på teaterscenen. Haugesund Teater satte opp musikalen Hallo - Adjø, og den ble senere satt opp i Sandnes kulturhus. Totalt så 15.000 mennesker stykket, der Jon Eikemo, Elisabeth Moberg, Britt-Synnøve Johansen og Grethe Svensen hadde hovedrollene
 3. Vamp . Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. G jennom 28 år har de spilt inn 15 album og høst et mye heder og ære
 4. SISTE OPPDATERING: Det er satt opp ekstrakonsert kl. 18:00. Billetter på Ticketco.no I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, God morgen søster. Vamps velkjente sang Tirn'a Noir er fra dette albumet. De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid i 1991 og allerede året etter fikk de [
 5. De vil ikke på Vamp-konsert Haugesundsbandet spiller for utsolgte hus i resten av landet, men ikke her. Egersunderne er de eneste i Norge som ikke vil på Vamp-konsert
 6. Fy flate for en gruppe! Vamp pumper ut livet i alle former; gleden,desperasjonen, tristessen, kjærligheten, ensomheten og denbrennende lidenskapen

Hva skjer? - Haugesund & Haugalandet A

Event in Haugesund, Rogaland, Norge by Høvleriet on fredag, desember 8 2017 with 713 people interested and 170 people going. 8 posts in the discussion Hun tok turen fra hjemstedet Ølve i Hardanger for å få med seg sin Vamp-konsert nummer 239 - ja, tohundreogtrettini - siden hun så dem første gang i 2011. Helt framme ved scenen, klar for sin Vamp-konsert nummer 239, Janne Andresen Westby fra Ølve i Hardanger LØRDAGSJAZZEN - arrangeres av Sildajazzens venner i samarbeid med Stiftelsen Sildajazzen. Sted : Høvleriet Lørdager fra kl 14.30-1700 Lørdagsjazz i koronatid: Vi er glade for å kunne fortelle at v Show, konsert og event. ÅRETS JULEGAVE. Gi en opplevelse til dine ansatte som metter, gleder og gir mer energi. Sjekk ut våre pakkeløsninger. Bestill her! Feelgood Istage «12 GODE RÅD» 2021 «12 gode råd» i Stavanger og Haugesund til helgen blir utsatt til... Bestill her! JANOVE - DET SORTE KARNEVAL Haraldsgaten 171, 5525 HAUGESUND, Norge. Få veibeskrivelse (Opens in new tab) Arrangementer Informasjon om spillestedet. 0 Kommende arrangementer. Beklager, men vi kunne ikke finne noen arrangementer. Informasjon om spillestedet Informasjon. Byscenen, Haugesund. Haraldsgaten 171. Telefon Byscenen : 52 80 46 50

VAMP på Vibrandsøy - AVLYST - Konsert in Haugesund

Konsert . 495.00 NOK VAMP. Kilden Kultur presenterer: Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det. Vamp er et av landets mest meritterte og folkekjære band. Bandet har mottatt en drøss av hedersbevisninger og solgt godt over en million plater gjennom 25 år. De har spilt inn 10 studioalbum og utgitt 14 totalt. Deriblant 2 plater i full symfoni med Kringkastingsorkesteret. Her er noen av superlativene som fulgte i kjølvannet av [

Tanken bak - Våken Drøm

 1. Ingen sommer uten at Vamp holder konsert i Amfiet på Søgne gamle prestegård. Så dro de i gang med en helt ny sang om hjembyen Haugesund. Sommerregn Et kvarters tid ut i konserten begynte de første regndråpene å gjøre seg gjeldende, uten at det la noen demper på stemningen
 2. ske avstanden til publikum. Musikerne forholder seg til hverandre og rommet slik de gjorde da de lagde debutalbumet God morgen søster på feierbadet i Haugesund for snart 30 år siden
 3. ente Vamp i Riddersalen hos Baroniet Rosendal
 4. Musikerne forholder seg til hverandre og rommet slik de gjorde da de lagde debutalbumet God morgen søster på feierbadet i Haugesund for snart 30 år siden. Konserten filmes og videreformidles via scene Vest som er en egen kulturkanal fra TV Vest og Altibox, og er en pilot for en lengre konsertserie Vamp skal tur... nere med høsten 2021
 5. Vamp konsert den 8. og 9. desember 2017 + Google kalender + iCal eksport. Detaljer Dato: 8. desember 2017 Tid . 20:00 - 23:30 Kategori for Arrangement: Konsert. Arrangør Høvleriet Høvleriet • Smedasundet 66, 5528 Haugesund • Telefon: 913 74 740 • E-post:.
 6. Vamp-billetter Avansert søk: For mer personlig tilpassede alternativer. Det neste arrangementet starter om. lørdag, 28 november 2020. 19.00. Hamarøyhallen, Hamarøy, Norge. Konsert med Vamp Ingen billetter tilgjengelig. på vår side (Finner du ikke arrangementet du leter etter? Fortell oss om det! Finn flere som denne. Cole Swindell. Kenny.
 7. Flott vår-konsert - Haugesund kirkelige fellesråd. Aadland, Furubotn og Molland - Konsert in Aksdal, Tysvær. Varingen - Vamp i Flammen. MUNOR - Samspill Haugesund Sparebank 7. des. kl. 1930 | Munor. Gunslingers Bakgården Haugesund.

Haugesunds Avis - Vamp blir teaterkonserter i Festiviteten

 1. 40 konserter. Konserten i Terningen Arena er et ledd i Vamps store sommerturné som startet i Sauda 25. mai og som avsluttes i Sirdal 2. september. Derimellom skal bandet fra Haugesund gjennomføre 40 konserter. Og til høsten kommer det det nytt album, men det er ikke ventet før i oktober. Vamp ble startet i 1991
 2. Med nesten alle konserter for lengst utsolgt, fikk Vamps nye turné med KORK en knallstart i Trondheim. Her kan du se klipp fra konserten og intervju med Vamp
 3. 50+ videos Play all Mix - Nordic Sessions #5 Vamp - Liten Fuggel (Cover) YouTube Vamp och Adolf Fredriks gosskör - Liten fuggel (Skavlan) - Duration: 3:15. bagheera79 48,494 view
 4. Vibrandsøy - Haugesund KONSERT MED VAMP. Find tickets Vibrandsøy - HaugesundKONSERT MED VAMPJul 12 17:30. Find tickets. Jul 13. Jul. 13. Mon 19:00. Kaien, Hjelmelandsvågen - Hjelmeland VAMPKONSERT I VÅGEN. Find tickets Kaien, Hjelmelandsvågen - HjelmelandVAMPKONSERT I VÅGENJul 13 19:00
 5. Event in Haugesund, Norway by Høvleriet on Friday, December 8 2017 with 714 people interested and 170 people going. 8 posts in the discussion
 6. NB: Nederst i saken ser du Vamps turnéliste. NB: Vamp er gjester i P1-programmet Norsk på Norsk fredag 17.10 klokken 20.08 og søndag 19.10 klokken 14.03! Se konsert i nett-tv: Vamp i full.
VAMP: Musikerne i Vamp er på hjemmebane når de har konsertVamp | Rogalyd

Home - Høvlerie

Sånn skal Vamp være. Da sitter absolutt alt som det skal. Siste konsert. Lørdagens konsert er Vamps siste på «Liten fuggel»-turneen, som begynte i fjor høst. Vamp som startet i 1991 i Haugesund, kombinerer folkemusikk med viser og rock. I fjor fikk gruppen en landeplage med «Liten fuggel». Vamp feirer 20 år som plateartister i år Vamp. 86K likes. Vamp er kanskje Norges fremste eksponenter for popularisering og videreføring av folkemusikk kombinert med viser og rock Vamp kan ta sin femte Spellemannpris i Oslo Spektrum 24. januar. - En stor bonus på toppen av et strålende år, mener bassist Calle Apeland. Vamp er nominert til Spellemannpris i viseklassen for albumet «St. Mandag», og Calle Apeland er strålende fornøyd. Nå håper han at de kan hente en femte munnharpe hjem til Haugesund

 1. Vamp 9 desember 17 i Haugesund, Høvleriet, laurdag, 09. desember 2017 - HØSTEN 2017 Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som..
 2. Etter gårsdagens konsert i Grieghallen, med Vamp fra Haugesund sammen med Kringkastingsorkesteret, er det fristende å si at ingen flere bør prøve. Det er vanskelig å fatte hvordan noe, eller.
 3. Akustisk konsert med Vamp Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00 Dørene åpner : 19:30 Ingen aldersgrense
 4. st 10 millioner.
 5. -Nå leter vi etter kvinnelige tekstforfattere som kan hjelpe oss med nye tekster som kan gjøre platene våre enda mer spennende for et bredt publikum, utfordrer Staveland som nå kun har turneen i hodet, men hvem vet hva som kommer når den er over til sommeren.I løpet av de neste syv ukene skal Vamp ha 35 konserter, fra hjemmebane i Stavanger og Haugesund til de fleste større stedene i.
 6. Folkemusikkgruppa, Snillan Du, består av Amalie Eldnes, Helene Stulien Lauen og Lydia Haugan Helland. Snillan Du skaper eit møte mellom modernitet og det tradisjonelle, gjennom eigenskrive musikk og nytolkingar av folketonar. Dei har henta tonar frå Rogaland, Telemark og Skottland, og noko vil også bli framført i tradisjonell stil
 7. Vamp - Liten fuggel - 2012. Vamp - Månemannen - 2002. Fra 2006 har han vært bosatt i Haugesund. Mer info om Steinar S. med konsert-kalender, repertoar i PDF og flere lydfiler, finner du ved å kopiere denne adressen og lime den inn i nettleseren din: https:.

Odin Aarvik Staveland (født 14. desember 1985) er en norsk musiker (trommer, piano og vokalist) og komponist.. Staveland skrev sammen med sin far Øyvind Staveland musikken til den norske filmen Ikke naken som kom i 2004.Han skrev også musikken til fire av låtene på Vamps album Siste Stikk som ble utgitt i 2005.Han spilte også piano, trommer og sang på platen, som har solgt over 70 000. Alle 373 billettene til fredagens Vamp-konsert i Kulturbadet ble revet bort ikke lenge etter at de ble lagt ut. Direktestudio: Få med seg siste nytt om koronaviruset her - Vi samler fem prosent av kommunens innbyggere på en slik konsert, så det er en risiko om det skulle skje noe med tanke på koronasmitte Arrangementer og konserter i Haugesund Kommentarer Bilder Tips Omfattende liste av alle kommende arrangementer og konserter i Haugesund. ⓘ Reise informasjon og Tips Arenaer og konserthaller Festiviteten Festiviteten Festiviteten Festiviteten Pitters Kafé Haugesund Teater Hotel Amanda Festiviteten Scandic Maritim Hall Pitters Kafé Høvleriet Høvleriet Høvleriet Hotel Amanda Vår Frelsers. Vidar og Peter gjorde over 50 konserter samtidig som de jobbet i studio hele sommeren 2007 for å ferdigstille sitt debutalbum Ord og Ögonblick. Vidar kommer fra en musikalsk familie i Haugesund, og fikk inn musikken nærmest med Dance of Lust ble sluppet i mai 2005 og utgitt på Viagram mens Vamp hadde et hvileår

Vamp har eksistert i 24 år og er et av landets mest meritterte band. Bandet har fått hedersbevisninger og priser både nasjonalt og lokalt, blant annet 5 Spellemannspriser og dessuten blitt kåret til Årets spellemann. Albumet Liten fuggel ble utgitt høsten 2012. Tittelsporet har rørt og berørt mange lyttere og sangen brukes i dag i mange sammenhenger Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller eller Vi i Haugesund Backline leverte komplett lyd,lys,backline, scenemester, strøm og scene produksjon til festivalen og leide inn Inge fra Haugesund lyd som leverte lyd til nattklubben 1866, utescenen i gågaten og kaffibaren mens Halvard og co i livepro leverte til storscenen. White productions med Stig og ca leverte lys og scene Vamp konsert ved Steinsfjorden Sol, sommer, St.Hans og Vamp ved Steinsfjorden, kan det bli bedre? Vi serverer både drikke og mat ved fjorden denne kvelden, og for de som ønsker det inviterer vi til Sundvoldens egne fristelser i vår restaurant etter konserten. Ta med deg noe å sitte på og møt opp i god tid Ticketmaster - Search Page. Finn billetter TANZ DER VAMPIRE - Das Musical in StuttgartStage Palladium Theater - Stuttgart, TysklandMar 03 202118:3 Haugesund Popensemble er et norsk band, som ble startet høsten 2004.Bandet har signert kontrakt med MajorStudio.. Bandet har siden den tid gjort seg svært bemerket i hjembyen Haugesund.Med tekster på dialekt og fengende låter har de lagt et bra grunnlag for en videre karriere

 • Modningstegn før fødsel.
 • Brandenburger tor adresse.
 • Strinda idrettshall.
 • Best free photo editor.
 • Vandra bohusleden bok.
 • Ibuprofen 400 mg dosering.
 • Tannfrembrudd baby.
 • Kort til nybakte foreldre.
 • Pyraser waldquelle.
 • Brian austin green rap.
 • Dynamons word.
 • Lindas dekor og design rabatt.
 • Weimarer verfassung grundrechte.
 • Brown recluse bite.
 • Atmosphere clothes.
 • Når giftet kong harald seg.
 • Studentrabatt nike.
 • Kuhl eko haus.
 • Reset apple watch.
 • Vav oslo.
 • Fjerning av eggstokker og eggledere.
 • Stavsild spise.
 • Möbel fundgrube homburg.
 • In meinem himmel imdb.
 • Pensionen in frankenau.
 • Hubschrauber stockach.
 • Neues schulsystem 2017.
 • Tine melkekartong jul 2017.
 • Runar vatne instagram.
 • All ring bearers.
 • Swg nordhausen.
 • Flyplass kryssord.
 • Design letters matboks.
 • Eec norge.
 • Hvordan miste vannvekt.
 • Høegh eiendom askim.
 • Stephen hawking wiki.
 • Signet ring dame.
 • Stjerner på himmelen i dag.
 • Barokkmusikk eksempler.
 • Amfora kryssord.